Ennakkotilaa sisältömarkkinointiopas, jonka jaksat lukea

Sinulle myydään näinä aikoina yhtä sun toista. Trendikkäimmät myyvät sinulle sisältömarkkinointia. Mainostoimistot, viestintätoimistot, yhden miehen konsulttiyritykset ja kaikki siltä väliltä. #sisältömarkkinointi on in.

Minäkin myyn sisältömarkkinointia, mutta aion siitä huolimatta jakaa sinulle ilmaiseksi tekemäni sisältömarkkinointioppaan. Ensinnäkin siksi, että tämän oppaan luettuasi tiedät edes vähän sisältömarkkinoinnista ja toisekseen siksi, että oppisit välttämään ostamista sisältömarkkinointipuoskareilta. Osta sisältömarkkinointisi osaavalta tekijältä.

Internet tekee meistä päivä päivältä kärsimättömämpiä. Oma kärsivällisyyteni on suurin piirtein pienen mangustin luokkaa, joka kansankielelle käännettynä tarkoittaa sitä, että minuutin mittaisen videonpätkänkin katseleminen tuottaa suurta tuskaa.

Ja siitä huolimatta kirjoitin oppaan. Painotuotetta, jota ei kuitenkaan paineta. Tuotetta, jonka sinä lataat ja minä toivon, että sinä luet.

Koska tiedän, että aikasi on rahaa, tein tästä oppaasta lyhyen. Tein siitä itse asiassa varttitunnin mittaisen. Annas kun kerron.

Väitetään, että kansa- keski tai peruskoulun käyneiden lukunopeus on 173 sanaa minuutissa. Lisensiaatti tai tohtori lukee 191 sanaa minuutissa. Oletan, että olet käynyt jonkun edellä mainituista kouluista, mutta lisensiaatin tai tohtorin koulutusta tämä opus ei sentään vaadi.

Eli: jos luet 173 sanaa minuutissa saat tämän opuksen luettua noin vartissa. Sen jälkeen olet toivottavasti vähän viisaampi sisältömarkkinointiteemasta.

Mitä sitten haluan kertoa?

Kerron sinulle sisältömarkkinoinnista yleisesti, kerron välineistä ja tavoista lähteä sisältömarkkinoinnin maailmaan. Kerron myös sudenkuopista ja lopuksi myös siitä, miten sisältömarkkinointia kannattaa lähteä ostamaan.

Opas on ilmainen, mutta voit tehdä minulle palveluksen jakamalla sisältömarkkinointisivuni linkkiä eteenpäin tai twiittaamalla jonkun tervehdyksen hashtagilla #vartinsisältömarkkinointi

Opas ilmestyy lokakuussa 2015, voit Tilaa uutiskirje ja maksuton sisältömarkkinointiopas. Saat oppaan sähköpostiisi sen ilmestymispäivänä.

Ville Kormilainen
https://fi.linkedin.com/in/kormilainen
Ville.kormilainen@gmail.com

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>